Control Live participa, aquest proper 28/10, en el primer “Cafè de la Innovació” organitzat per la Xarxa d’Innovació en Salut per Catalunya (XISCAT)

Control Live participa, aquest proper 28/10, en el primer “Cafè de la Innovació” organitzat per la Xarxa d’Innovació en Salut per Catalunya (XISCAT)

Control Live participa, aquest proper 28/10, en el primer “Cafè de la Innovació” organitzat per la Xarxa d’Innovació en Salut per Catalunya (XISCAT), de la mà d’Althaia, on presenta l’estudi pilot per l’avaluació clínica del Digital-Health Smart-Care Robot V-Chair, que s’està duent a terme conjuntament amb la Fundació Althaia.

El “Cafè de la Innovació” és un fòrum d’intercanvi de coneixements i debat format per les institucions hospitalàries Fundació Althaia, Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, Consorci Hospitalari de Vic, Consorci Sanitari Integral, Consorci Sanitari Terrassa, Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, Consorci Sanitari de l’Alt Penedès – Garraf i Mútua de Terrassa.

El primer “Cafè de la Innovació” es farà en format online el pròxim 28 d’octubre entre 9.30 i 10.45 horesAlthaia hi presenta, com a projecte innovador, la col·laboració establerta amb Control Live per avaluar de manera sistematitzada la cadira de rodes i llit robotitzat V-Chair per pacients amb alta dependència permanent o temporal, con el cas d’ús inclòs en l’estudi amb pacients ingressats a les UCI o REA.

Les Inscripcions romandran obertes fins el dilluns 26 octubre: https://forms.gle/VibSwnNZuGGbj2Vh7